Nyinlärning

Mest för mig faktiskt 😀

Med Assar var planen aldrig att tävla utan det ”bara blev så”. Därför har jag kört på med de grunder han haft och försökt förbättra dem istället för att göra om och lära in nytt. Dels är han inte den snabbaste på nyinlärning, dels är det tillräckligt många saker som ska läras in och repeteras i både lydnad och rallylydnad för att hålla hans hjärna sysselsatt 😉

Med Myx har jag nu chansen att prova en massa nya roliga saker. Till exempel Hopp-stå.

Nedan kommer en liten film. Jag klickade fram själva hoppet dagen innan. Första klippet är bara lite repetetion av gårdagens träning. I det andra klippet försöker jag lägga på ett kommando för beteendet.

//Sandra

Det här inlägget postades i Bloggen, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *