Utställning -nybörjaren

Visst har jag ställt ut. Både min första hund, bearded collien och sedan båda mina riesenschnauzrar. Till och med Assar fick sig ett besök i ringen på Blandis hundutställning för några år sedan. (Vi testade för skojs skull och visst kom han hem med BIS-rosetten 🙂 )

Men det var som sagt hundra år sedan och nu med både nya regler och ny hund som ska ställas så blev det till att gå på lite ringträning. Dessutom är jag inte jättebra på att vara handler. Myx visade sig inte heller vara den lättaste hunden att visa eftersom han 1) ville busa med hundarna runt oss. 2) ville busa med människorna runt oss. 3) nosa, och 4) vadsomhelst för utom att springa fint vid sidan. Så ett välbehövligt kurstillfälle var det verkligen!

Så nu ligger vi i hårdträning till påsk för då blir det åka av på Kistamässan 😉

Lilla Harry var också med 

Inte så snyggt än men han står faktiskt stilla! 😉 

//Sandra 

Det här inlägget postades i Bloggen, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *