Inget SM för Mynta

Som jag skrivit förut så har Cilla nyligen fått reda på att Mynta förlorat synen på ena ögat. Man kunde tycka att det skulle räcka med det, speciellt nu när Cilla just förlorat Katitzi. Dessvärre fick Mynta några dagar innan den inplanderade SM-starten problem med det blinda ögat. Efter ett veterinärbesök konstaterades smärta pga ett för högt tryck i ögat och en akut operation fick bli lösningen. Operationen ägde rum dagen innan SM drog igång så det var så klart en omöjlighet att delta. Visst kunde det kännas frustrerande att missa SM med bara några dagar men i slutändan är vi bara tacksamma för att Mynta mår bra! SM blir det ju till nästa år istället 🙂

Tack och lov kunde Cilla följa med oss på SM som ”coach” och det betydde verkligen allt. Hade vi blivit tvungna att åka utan Cilla så hade vi känt oss halva, både jag och Diana. 

Nu ska Mynta kurera sig lite innan hon fortsätter att vara den härliga vall, lydnads och rallylydnadshund hon är. Fram tills dess får Yizza lite mer tid både i vallning och i rally. Kanske blir det båda två som kvalar in till SM nästa år om det fortsätter i den här takten 🙂
(Lite mer om SM-helgen kommer i nästa inlägg) 

 
//Sandra 

Det här inlägget postades i Bloggen, Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *