Rallylydnadsuppdatering

Årets/säsongens rallylydnadssatsning har varit både av den bättre och sämre sorten. Jag och Assar har tagit sabbatsår men Diana och Cilla kör på för fulla muggar. Diana har redan för några veckor sedan samlat på sig fem riktigt bra kvalpoäng till nästa års SM. Bra jobbat Diana!

Värre har det varit med Mynta som sedan strax innan SM inte har kunnat tävla pga sitt förlorade öga. Mynta mår nog rätt bra men så länge det inte läkt helt ordentligt så blir det så klart inget tävlande. Tack och lov har Cilla under tiden kunnat tävla med Yizza som klättrat upp i klasserna och snart, bara någon tävling bort, kommer att starta i mästarklass. De kommer att bli svårslagna där uppe i toppen skulle jag yizza, proffsiga som de är redan nu.

Roligast av allt är att vår egen rallymops Ringo håller på att hitta tävlingsformen igen. Han är nio år och har inte tävlat sedan våren 2013 men ändå är han nästan i bättre form än någonsin. Linn och Ringo tävlar i avancerad klass och om allt går som planerat så blir det en start snart. Det ser vi fram mot för vi andra har saknat mopsarna massor!

IMG_7028

// Sandra

Det här inlägget postades i Bloggen, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *