Välkommen till gänget Siv och Poppy

Under vintern så har både Linn och Cilla fått hem varsin liten stjärna!

I Linns fall så är det en till råga på allt en helt ny ras som flyttat in i mopsfamiljen, nämligen en urcharmig bostonterrierfröken vid namn Oelandica’s Xclusivo Per Me ”Siv”. Siv kommer med största sannolikhet både vända Linns och mopsarnas liv helt upp och ner med sin energi och sina upptåg. Hon verkar redan vara ett stjärnämne när det gäller att lära sig små trick så vi ser fram mot både start i rallylydnad och kanske även lydnad framöver. Gudomligt charmig är hon i alla fall!

Siv

 

För Cilla så har det givetvis blivit ytterligare en liten border collie i familjen. Det skulle kunnat blivit en pudel också men kanske nästa gång Cilla? 😉

Den än så länge väldigt lilla fröken bc heter Poppy och är även hon bedårande söt! Hon verkar redan vara en riktig tuffing och det kan ju inte annat än passa bra när hon ska ut och fajtas på tävlingsbanorna framöver.

Poppy

Mer uppdateringar om både Sivs och Poppys framsteg kommer under våren. Nu är de bara så där härligt jobbiga som små valpar ska vara.

// Sandra

Det här inlägget postades i Bloggen, Grattis, Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *