Gå kurs för Diana på Stockholms Hundsportcentrum hösten 2016

Nu kan vi berätta att Diana kommer att hålla rallylydnadskurser på Stockholms Hundsportcentrum i höst. Det kommer finnas två kurser att välja på. Nybörjare och fortsättning med plats för fem deltagare per kurs så boka snabbt!

Diana är en känd profil inom rallylydnad då hon tävlat och tagit sig till SM varje år sedan 2012 då sporten blivit officiell. Dessutom är Diana utbildad rallylydnadsdomare sedan 2014 och dömer regelbundet rallylydnadens alla klasser. Diana tävlar aktivt i mästarklass och är även i år uttagen till SM.

Länk till kursanmälan hittar du här:

http://stockholmshundsportcentrum.se/rallylydnadskurser/

DIANA

// Sandra

Det här inlägget postades i Bloggen, Övrigt, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *