Kvalpoäng för 2017

Det känns alltid lika konstigt varje år innan SM drar igång att man redan ska samla ihop kvalpoäng för nästa år då kvalperioden redan har startat för 2017.

Man vill inte riktigt bli påmind om att det ska bli ett ytterligare SM utan bara njuta av att man faktiskt har kvalat in till årets största tävlingshändelse. Man vill bara stanna upp och njuta lite för precis som det alltid gör så tar det slut alldeles för fort och så är man tillbaka i vardagen igen och allt är som vanligt. 😉 Så nu är fokus inställt på att njuta hela vägen fram till SM och sedan ha en riktig kanonhelg i Norrtälje med 100% kul hela helgen!

Men även om jag inte vill tänka på nästa kvalperiod än så får jag väl göra det ändå eftersom vi redan samlat ihop några användbara poäng. Första tävlingen för kval 2017 i Fagersta gav nämligen Cilla och Yizza vinst på 100 poäng! Assar var inte långt efter med 98 poäng. Diana hade haft en hundrapoängare också men eftersom Valter blev så myggbiten i honnören att han bytte position så blev det 90 poäng istället. Själva banan var kanon!

Fagersta

Dagens pallhundar

Poppe

Poppe! Vi älskar Poppe. Alla älskar Poppe! Poppe är Caroline Svärds nya hund och jisses så söt han är!

Även tävlingen efter på Lida Friluftsgård gjorde Cilla och Yizza med bravur genom att vinna på 99 poäng. Grattis Cilla! Hej vad det går! 🙂

Men nu.. in i SM-dimman! Vi syns på andra sidan.
Nu kör vi!

// Sandra

 

Det här inlägget postades i Bloggen, Grattis, Tävling. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *