SM Rallylydnad 2016

Liggandelogotyp-u-ram-825x510

Så var det dags för årets höjdpunkt i rallyn. SM!

Tänk att man har väntat och väntat hela året och så plötsligt så kom den där helgen som vi längtat efter. Av tradition så bodde vi tillsammans på ett mysigt B&B i närheten. Årets SM ägde visserligen rum i Norrtälje, inte alls särskilt långt hemifrån men som sagt, tradition är tradition.  Att få hänga med sina bästa vänner hela helgen är ju helt magiskt!

Fredagen bjöd på en mycket trevlig invigning men dessvärre med ett mycket otrevligt regn. Men tack och lov, resten av helgen var solig och regnfri.

Lördagens kval gick bra men gav inte tillräckliga poäng för mig och Assar att gå till final. Däremot så gick både Diana och Cilla vidare vilket var jättekul. En stund kändes det så klart bittert att för första året inte klara sig till finalmen det är ju just därför det ÄR så spännande, det får man inte glömma. Kvalplaceringen var för oss: Sandra 24:e plac (ej vidare till final) Cilla: 19:e plac och Diana 15:e plac.

På lördagskvällen hade vi vår nu också traditionsenliga middag men Sandra Bauer och Kristin Svee samt deras makar. I år var även Kristins lilla Max med som bara var några veckor gammal. Med största sannolikhet helgens yngsta supporter. Vi hade det som vanligt hur kul som helst och precis som alltid så kom vi hem lite för sent för vårt eget bästa. 😉

Söndagens finalbana var lika klurig som lördagens bana men det var inga större problem varken för Cilla eller Diana att ta sig i mål med fina poäng. Poäng som fick dem båda att avancera upp i placering. Jag tror att de som var mest nervösa var vi som tittade på!

Årets SM avslutades med Cilla som 9:a och Diana som 8:a! Vinnare var fantastiskt duktiga Nina Steinbach med sin golden Bindie! Grattis alla! Förutom ett tack till alla medtävlande så vill vi också rikta ett tack till arrangörerna med Linda Pentillä i spetsen som gjorde detta SM till det bästa i mannaminne.

Nu startar vi om och laddar för nästa års SM 🙂

//Sandra

 

Det här inlägget postades i Bloggen, Grattis, Tävling. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *