Hundrapoängare flera gånger om

Årets jakt på SM-poäng i rallylydnad är alltid i full gång. För egen del hade jag lagt ner SM-planerna eftersom jag om och om igen missade tävlingar då våren och sommaren innehöll oändliga mängder barnkalas, bröllop och resor. Men till sist lyckades jag skrapa ihop mina sju resultat och nu ser det plötsligt väldigt ljust ut för ett SM igen 🙂 Samma sak för Diana som också missat en del tävlingar pga Valters begränsningar att tävla i kyliga väderförhållanden. Cilla hade i och för sig rätt bra poäng med sig från sommaren men ytterligare höga poäng säkrar ju SM-platsen 😉

På våra senaste tävlingar så har vi maxat och plockat hundrapoängare flera gånger om. Jag på Bro-Håbo bk och på Sthlm Hundsportcentrum samtidigt som Diana, och idag Cilla på Stora Stockholm!

Nu ser det återigen ut att bli rallylydnads SM för oss alla igen om vi har tur! 🙂

//Sandra

Det här inlägget postades i Bloggen, Grattis, Tävling. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *