Myx blir talanghund!

Hösten gick så fort så det hanns inte ens med att uppdatera bloggen.

Med Myx har jag satsat på elitlydnaden så mycket jag hunnit och det har gett resultat. Två förstapris än så länge vilket känns jättekul! Under vintern har vi försökt ta ett tredje förstapris men turen eller vädret har inte varit med oss. Antingen har det varit för svår tävlingsmiljö för Myx eller så har det snöat så mycket så det inte varit värt resan.

Nu går vi mot årets sista elitlydnadstävling och Myx är allt annat än i sin bästa form. Det har varit få träningstillfällen på sista tiden pga årstiden. 2017 har vi halltider inbokat och de lär behövas för att träna in de nya momenten 😉

Det som däremot känns helt fantastiskt roligt är att jag och Myx blivit uttagna till Talangtruppen 2017. Förutom äran att bli uttagen så kommer vi få proffsträning under året och säkerligen många nya vänner. Jag ser mycket fram mot allt spännande som ska hända!

IMG_6040

//Sandra

Det här inlägget postades i Bloggen, Grattis, Tävling. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *