SM Rallylydnad 2017

Grattis Cilla och egenuppfödda Ailicec Yizza till tredjeplatsen på årets SM!

Att SM låg tidigt på året kändes då kvalperioden blev kortare än vanligt. Men visst kom vi alla tre med i år igen vilket var helt fantastiskt. Det är något speciellt att få vara med, den känslan kommer aldrig att försvinna. Ett SM är ett SM!  

Inför årets SM så hade vi några få genrep, varav den sista gick så ”dåligt” för Cilla att hon utbrast att hon nog inte skulle tävla SM i år. Att hon skulle stryka sig.
Självklart gick det inte så dåligt som hon påstod men alla som håller på med hundträning vet ju hur det känns ibland när känslan inte finns där. 😉

Men tack och lov höll sig Cilla från att stryka sig och det var ju tur eftersom hon hamnade på en hedersvärd pallplats när finalen var slut. Aldrig har vi gråtit så mycket på en tävling och på en prisutdelning som då.

För mig och Diana blev det tyvärr ingen final i år. Diana gjorde överlag en jättefin kvalrunda men tyvärr regnade det och Valter ville inte lägga sig ner i vätan. För egen del tappade jag Assars fokus i första delen av banan vilket gav för många fel för att ta sig vidare. Trist så klart men inte värre än att vi kunde ha en fortsatt dunderkul SM-helg.

Nu satsar vi mot SM2018 år i både lydnad och rallylydnad.

//Sandra

 

Det här inlägget postades i Bloggen, Grattis, Tävling. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *