Nyhet! KURS

 Träna för Diana Huuki!

20130915-001241.jpg

Rallylydnadsinstruktör med kompetens inom alla fyra klasser.

Diana Huuki har sysslat med sporten sedan 2009 och varit i SM-final varje år sedan 2012 då Rallylydnads SM gick av stapeln första gången i Sverige. Diana är utbildad skrivare samt rallylydnadsdomare och har sedan examen 2014 dömt många tävlingar i hela landet. Sedan 2016 är Diana också SBK-godkänd allmänlydnadsinstruktör.

De egna hundarna består av tre Dansk-Svenska Gårdshundar, varav två har tävlat SM i rallylydnad. Diana har varit aktiv i lydnad och har tävlat upp till
lydnadsklass 3 (2016).

Diana håller kurs i rallylydnad både för nybörjare och rutinerade ekipage. Kurserna finns för alla nivåer och önskemål, från nybörjarträning upp till mästarklass. Från fokus på kluriga moment till avancerad tävlingsträning för att förbättra dina tävlingspoäng, för att övervinna tävlingsrelaterade problem eller bara för att bli en bättre förare för din hund.

Tider kan även bokas för privatträning som skräddarsys efter önskemål, enskilt eller i grupp.

Inga förkunskaper för nybörjaren krävs men det är bra om din hund kan gå i koppel och kan enkla kommandon som ”sitt”.

Kurser och privatträningar anpassas efter ekipagets egen nivå. det gör att det går bra att tillsammans med exempelvis sin träningsgrupp gå tillsammans trots att man har kommit olika långt i sin träning.

Kurserna hålls oftast i norra Stockholm samt i Norrtälje.

Intresseanmälan till kurs eller privatträning görs via mail: dianahuuki@hotmail.com

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *